Nefit Bosch

Internationale koploper
Met een miljoen geplaatste warmtepompen is Bosch internationaal één van de grootste spelers. In Nederland biedt Nefit Bosch al 12 jaar een zeer breed warmtepompprogramma en uitgebreide services. Het aanbod omvat lucht-, ventilatie- en bodemwarmtepompen voor zowel woningen, als bedrijven en utiliteit.

De komende periode investeren we 100 miljoen euro in de verdere uitbreiding van ons programma. Tot de noviteiten van Nefit Bosch behoren een nieuwe serie split luchtwarmtepompen en een innovatieve monoblock dakwarmtepomp voor renovatieprojecten. Alle warmtepompen en andere Bosch producten worden CO2-neutraal geproduceerd: als eerste grote industriële onderneming werken we wereldwijd klimaatneutraal.  

Remeha

Remeha ontwikkelt innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. warmte, warm water en koeling, zowel voor woningen als utiliteit. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst.

Met ruim 500 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant. Remeha is één van de voornaamste merken binnen de in Apeldoorn gevestigde BDR Thermea Group, met 6.200 medewerkers actief in meer dan 100 landen in de wereld. 

Aklima

Exclusief distributeur van Mitsubishi Electric koelen, verwarmen en ventileren.

De meest geïnstalleerde warmtepomp van Nederland voor de woningbouw is de Ecodan lucht/water-warmtepomp. En de uiterst zuinige City Multi VRF is het enige systeem ter wereld dat voor tegelijk verwarmen en koelen slechts twee leidingen nodig heeft. Het zijn twee voorbeelden van de vele succesvolle klimaatoplossingen voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving van het premiummerk Mitsubishi Electric Living Environment Systems. Het gehele leveringsprogramma omvat warmtepompen, airconditioners, chillers, ventilatiesystemen, WTW-units, luchtbehandeling, computerkoeling, ontvochtigers, handdrogers, besturingssystemen en interfaces, en installatiematerialen. Alle producten excelleren met ongekende prestaties, gecombineerd met de eersteklas dienstverlening die je van ons als distributeur mag verwachten.

Of je nu E- en W-professional bent, of architect, adviseur, projectontwikkelaar of facilitair manager: onze adviseurs, accountmanagers en binnendienstspecialisten denken met je mee voor, tijdens en na installatie. Van engineering tot en met inbedrijfstelling.

Alklima in het kort:
• Exclusief importeur Mitsubishi Electric
• Meer dan vijftig warmtepompcombinaties
• Allemaal het hoogste A++-label
• Allemaal de hoogste ISDE
• Uitgebreide buiten- en binnendienst
• Van engineering tot en met inbedrijfstelling
• Trainingen en opleidingen
 

NIBE

Het Zweedse NIBE heeft ruim 40 jaar ervaring met de ontwikkeling van warmtepompen die maximaal moeten presteren onder veeleisende koude omstandigheden. Het productassortiment omvat onder meer All-Electric lucht/water, water/water en ventilatielucht/water warmtepompen (voor situaties waarin een buitenunit of bodembron geen optie is), die uitblinken in kwaliteit en performance en woningen 100% gasloos kunnen maken. Kan niet in één keer van het gas worden afgestapt? Kies dan voor NIBE All-Electric Ready, de ideale tussenstap naar echt gasloos verwarmen.
Met een NIBE warmtepomp bespaar je altijd maximaal, nu en in de toekomst. Ontdek alle warmtepompen van NIBE, marktleider in warmtepompen, tijdens de WP Innovatieroute.

Intergas

Over Intergas
Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingssystemen. In die periode zijn we uitgegroeid tot marktleider op het gebied van hoog rendement cv-ketels. Die status verplicht ons om ook in de toekomst oplossingen te bedenken en te ontwikkelen die voldoen aan de vraag naar comfortabele warmte. Met slimme en innovatieve producten, maar ook met duurzame energiebronnen en hightech warmte-oplossingen die beantwoorden aan de energietransitie. Daarbij geloven we in een toekomst waarin ruimte is voor meerdere warmte-oplossingen naast elkaar. Het uitgangspunt is steeds hetzelfde: het ontwikkelen en produceren van betrouwbare warmtebronnen met een enorm hoog rendement.’

Itho Daalderop

Over Itho Daalderop
Met haar innovatieve producten en systemen (warmtepompen, ventilatie, boilers, regeltechniek) zorgt Itho Daalderop als Nederlandse fabrikant voor een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Het bedrijf maakt energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk. Reeds in 2002 bracht Itho Daalderop zelf ontwikkelde en geproduceerde grondgebonden water/water warmtepompen op de markt en is hiermee sindsdien marktleider in de nieuwbouw.

Inmiddels zijn in Nederland ruim 20.000 warmtepompen geïnstalleerd en worden vele duizenden hiervan real time gemonitord. Voor zowel renovatie als nieuwbouw hebben we slimme totaaloplossingen ontwikkeld waarmee een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen bereikbaar is.